Gevel als visitekaartje

Mosa Facades reikt hoogwaardige geveloplossingen in pure keramiek aan

Een fraaie gevel is één, een duurzame gevel twee. Met de keramische geveltegels van Mosa Facades kan je verrassende nieuwe horizonten verkennen: van ongeglazuurd en natuurlijk mat tot geglazuurd in verschillende glansgradaties, kleuren en motieven. De geveloplossingen in pure keramiek koppelen een tijdloze look aan professionele kwaliteit, Cradle to Cradle gecertificeerd trouwens. Voor een gevel waar de tijd geen vat op heeft…

Mosa Facades, een onderdeel van Mosa, is gespecialiseerd in de ontwikkeling van tegelsystemen voor gevelbekleding. De gevels van Mosa bieden een grote ontwerpvrijheid en zijn compatibel met verschillende gevelsystemen. Zo kan je de keramische tegels gemakkelijk verwerken: geventileerd of niet-geventileerd, verlijmd of mechanisch bevestigd, bij nieuwbouw of in een renovatieproject.

• Duurzame gevelrenovatie

Renovatie blijft erg actueel, zowel in de woning- als utiliteitsbouw. Het toepassen van na-isolatiesystemen met een keramische schil is Mosa’s innovatieve oplossing daarbij: esthetisch én efficiënt. Keramische gevelbekleding oogt mooi en is stootvast, weerbestendig en duurzaam. Zo verhoog je de energie-efficiëntie en zorg je voor een beter binnenklimaat.

De ongeglazuurde fijnkeramische tegels van Mosa zijn pure keramiek, hebben een natuurlijke matheid en zijn uitermate geschikt als gevelbekleding. Bovendien zijn de geventileerde gevelsystemen van Mosa – als eerste en enige ter wereld – Cradle to Cradle Silver® gecertificeerd. Daarnaast zijn de tegels kleur- en vormvast, , en zijn ze uvbestendig. Mosa Facades beschikt over de nodige expertise, van begin tot einde gevelproject.

• Maximale ontwerpvrijheid

Niemand die eraan twijfelt dat een gevel sterk bijdraagt aan de uitstraling van een woning of gebouw. Ga je voor een indrukwekkend lijnenspel met een open voeg en kaarsrechte tegels? Kies je voor zichtbare verankering die eigentijds mee geïntegreerd wordt in de gevel? Of streef je net naar een puur keramisch, uniform gevelbeeld met verlijmde tegels? Met Mosa werk je je gevel uit tot een tijdloos visitekaartje.