Mosa presenteert Murals Fuse

Een nieuwe benadering van ontwerpen met tegels.

Fuse is een serie binnen de bekroonde Murals-collectie. Deze dynamische en interactieve serie tovert oppervlakken om in levendige kunstwerken en stelt de ruimtelijke ervaring van de gebruiker centraal.

Story image

Murals Fuse-oppervlakken zijn dynamisch en tegelijkertijd subtiel en speels. Het geheim zit hem in de innovatieve kleurschakering van de serie. Fuse speelt met onze visuele perceptie en maakt optimaal gebruik van variaties in tinten. Onze ogen worden gestimuleerd om verschillende kleurschakeringen te laten samenvloeien. Vertaald naar een oppervlak zorgt dit voor een veranderlijk en geanimeerd effect dat bijna onmerkbaar de illusie van beweging creëert. Daardoor gaat elk element moeiteloos en flexibel in zijn omgeving op.

Murals Fuse is een serie wandproducten bestaande uit acht kleuren en drie formaten. De tegels zijn geschikt voor elk ontwerp dankzij talloze configuraties. Met Fuse kan elke gewenste sfeer gecreëerd worden: van zeer expressief tot heel sereen. Fuse-tegels bieden een exclusief nostalgisch gevoel met hun luxueuze tactiele afwerking die traditioneel, hoogwaardig vakmanschap uitstraalt.

Fuse is ontworpen als een aanvulling op de bestaande Murals-series – Blend, Change en Lines – door de menselijke waarneming maximaal te benutten. En hoewel al deze series elk hun eigen specifieke identiteit hebben, kunnen ze ook samen uitzonderlijke patronen en combinaties vormen. Zo ontstaat een waardevolle, veelzijdige en rijke toolkit – een slim palet dat past bij de creatieve flair van een ontwerper.

Ga voor meer informatie naar www.mosa.com

Noot voor de redactie. Niet voor publicatie.

Contact
Koninklijke Mosa bv 
Meerssenerweg 358
NL-6224 AL Maastrich
support@mosa.co

www.mosa.com

Meer informatie en fotografie in hoge resolutie zijn verkrijgbaar via
RCA Group
Hilde Meus: hilde.meus@rca.be
+32 473 69 51 07

Over Mosa
Bij Mosa hebben we passie voor keramiek. Al meer dan 130 jaar produceren we tegels uit de zuiverste grondstoffen en met de magie van innovatief Nederlands design. We omarmen de Cradle to Cradle-filosofie en streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat zij wereldwijd kenmerkende gebouwen kunnen ontwerpen die de tand des tijds doorstaan. In meer dan dertig landen verspreid over vier continenten prijken onze tegels op wanden, vloeren, gevels en terrassen van particuliere, commerciële en openbare gebouwen, zowel in interieurs als exterieurs.

Onze tegels zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Bij Mosa blijven we naar de toekomst kijken omdat milieu, duurzaamheid en het welzijn van de volgende generaties belangrijk zijn voor ons. We ondernemen volgens de Cradle to Cradle-filosofie. Met deze circulaire aanpak kunnen we een positieve bijdrage leveren aan onze maatschappij, onze economie en onze planeet. Bijna onze hele tegelcollectie is Cradle to Cradle-gecertificeerd. Hierdoor speelt Mosa een belangrijke rol bij het verkrijgen van keurmerken voor duurzame bouw.

www.mosa.com