Mosa werkt veilig verder achter de schermen

Mosa werkt veilig verder achter de schermen

Design Studio Maastricht gesloten maar hoofdkantoor volledig operationeel

Ook Mosa, specialist in keramische designtegels, heeft zijn manier van werken aangepast om in coronatijd operationeel te kunnen blijven. Met een maximum aan thuiswerk en flexibele services blijven de commerciële, logistieke en productieafdelingen veilig aan het werk, zodat alle leveringen momenteel nog op schema liggen. “Onze teams zijn bijzonder gemotiveerd, terwijl we al het mogelijke doen om de veiligheid van onze medewerkers en klanten te beschermen”, aldus CEO Frank Spikker.

Het hoofdkantoor van Mosa in Maastricht blijft voorlopig volledig operationeel. CEO Frank Spikker: “De gezondheid van mensen is onze prioriteit en wij houden ons aan de aanbevelingen van lokale en internationale gezondheidsautoriteiten. Tot dusverre zijn wij erin geslaagd onze zakelijke activiteiten voort te zetten. Door onze manier van werken in diverse delen van onze organisatie aan te passen, kunnen de medewerkers van onze commerciële, logistieke en productieafdelingen hun werkzaamheden blijven doen zoals gebruikelijk. Operationele verzendingen liggen momenteel op schema en hebben nauwelijks invloed op onze leveringen. Wij staan in voortdurende communicatie met onze internationale teams en externe partijen zoals logistiekaanbieders, en wij volgen eventuele ontwikkelingen op de voet.”

De Design Studio in Maastricht blijft tot nader order gesloten. Ook andere services blijven operationeel, wat betekent dat klanten hun tegels kunnen selecteren zoals gebruikelijk. Spikker: “Onze teams zullen per videogesprek, telefoon en WhatsApp graag deskundig advies geven over de diverse leverbare producten van Mosa en alle bijkomende info. Ook blijven alle digitale bestanden beschikbaar, net als ons BIM & CAD-portaal of de Mosa Pattern Generator om patronen te creëren met tegels uit de complete Mosa-collectie.”

Voor meer informatie:
Joy Moonen
Corporate Communication Manager
Royal Mosa
Meerssenerweg 358
P.O. Box 1026
NL-6201 BA Maastricht
T +31 (0)43 368 88 39